لیست بهترین نرم افزارها و برنامه تایپ برای کامپیوتر و گوشی موبایل این 12 مورد است

بهترین نرم افزارهای تابپ برای گوشی و کامپیوتر

راهنمای جامع بهترین نرم‌ افزارهای تایپ برای موبایل و دسک‌تاپ

تایپ کردن یکی از مهارت‌هایی است که در دنیای امروز باید آن را به‌خوبی یاد بگیریم. ما برای انجام بسیاری از فعالیت‌های شخصی خود در زمینه کار، تحصیل و… به تایپ نیاز داریم. با پیشرفت تکنولوژی، هر روز شاهد ابداع نرم‌افزارهای جدید برای تایپ هستیم؛ از موبایل گرفته تا دسکتاپ. این نرم‌افزارها علاوه بر افزایش سرعت، میزان دقت ما در هنگام تایپ کردن را نیز بالا برده‌اند. بسیاری از آن‌ها دارای امکانات پیشرفته‌ای مانند پیشنهاد کلمات، اصلاح خودکار غلط‌های تایپی، پشتیبانی از چند زبان و… دارند. یکی از مهارت های لازم که برای استخدام رسمی لازم است و در دوره کامپیوتری ICDL نیز تعریف شده ” مهارت تایپ کردن با ” نرم افزارهای رایج تهیه و یا ویرایش اسناد متنی و تسلط به تایپ ” است. در ادامه مطلب به معرفی بهترین نرم‌افزارهای تایپ کامپیوتر و موبایل می‌پردازیم.

بهترین نرم افزارهای تابپ برای گوشی و کامپیوتر

چرا انتخاب نرم‌افزار تایپ اهمیت دارد؟

انتخاب صحیح نرم‌افزار تایپ، سبب افزایش سرعت و دقت کاربران در هنگام تایپ مطالب می‌شود. این نرم‌افزارها به عنوان ابزارهای اساسی برای تولید محتوا، فعالیت‌های آموزشی و انجام بسیاری از امور روزمره مورد استفاده قرار می‌گیرند. نرم‌افزارهای متعددی برای تایپ وجود دارند و انتخاب یکی از بهترین آن‌ها، میزان بهره‌وری کاربران را افزایش می‌دهد. این نرم‌افزارها فرایند نوشتن را تبدیل به کاری لذت بخش می‌کنند. بنابراین در هنگام تایپ کردن، دچار خستگی ذهنی و جسمی نمی‌شوید. این نرم‌افزارها با قابلیت ویرایش خودکار، امکان شخصی سازی و… سبب تایپ سریع، لذت‌بخش و بدون دردسر کلمات می‌شوند.

معرفی نرم‌افزارهای تایپ آنلاین

یکی از بهترین گزینه‌ها برای تایپ، نرم‌افزارهای آنلاین هستند. با این برنامه‌ها امکان دسترسی به فایل‌ها در هر زمان و مکانی فراهم است. تنها چیزی که نیاز دارید، اتصال به اینترنت است. این نرم‌افزارها امکان ذخیره‌سازی ابری، اشتراک‌گذاری و ویرایش را برای کاربران فراهم کرده‌اند. در ادامه مطلب، 3 نرم‌افزار تایپ آنلاین مفید و کاربردی را به شما معرفی می‌کنیم:

Google Docs

بدون اغراق گوگل داکس Google Docs)) یکی از بهترین نرم‌افزارهای تایپ آنلاین است. این برنامه توسط گوگل ارائه شده است و یکی از بهترین گزینه‌ها برای کار تیمی به شمار می‌رود. کاربران می‌توانند پس از تایپ مطالب خود، آن را در فضای ابری ذخیره کنند. سپس آن را با سایر کاربران به اشتراک بگذارند و در صورت لزوم، مطالب خود را ویرایش کنند. در این برنامه، امکان نوشتن نظر و پیشنهاد بر روی مطالب وجود دارد. تمامی مطالبی که در گوگل داکس نوشته می‌شوند، امکان ذخیره شدن به صورت فایل PDF یا Word را دارند.

Zoho Writer

یکی دیگر از نرم‌افزارهای تایپ آنلاین با امکانات وسیع و گسترده، Zoho Writer نام دارد. این نرم افزار به سبب ظاهر ساده خود، مورد توجه کاربران قرار گرفته است. در این برنامه امکان ایجاد فایل‌های متنی، ویرایش و اشتراک‌گذاری آن‌ها وجود دارد. در این برنامه امکان نوشتن نظر برای فایل‌های مختلف وجود دارد. Zoho Writer با برنامه Word کاملاً سازگار است. این برنامه تمام داده‌ها و اطلاعات را در نهایت امنیت ذخیره‌سازی می‌کند. بسیاری از کسب و کارها و تیم‌های حرفه‌ای، از Zoho Writer اندروید به عنوان یک برنامه استاندارد و کامل برای تایپ مطالب خود استفاده می‌کنند.

Only Office

برخی از تیم‌های حرفه‌ای برای تایپ مطالب خود از نرم‌افزار تایپ آنلاین Only Office برای ویرایش راحت فایل های آفیس از طریق گوشی استفاده می‌کنند. این نرم‌افزار با ایجاد دسترسی برای کاربران، امکان ویرایش گروهی را فراهم کرده است. Only Office، از فرمت‌های مختلف فایل پشتیبانی می‌کند. این برنامه در نهایت امنیت، داده‌ها و اطلاعات را ذخیره‌سازی می‌کند.

 

آشنایی با نرم‌افزارهای تایپ آفلاین

هر چند در دنیای امروز همواره به اینترنت دسترسی داریم؛ اما گاهی اوقات، برخی از کاربران نیاز به ابزارهایی برای تایپ آفلاین دارند. این ابزارها برای مواقعی که دسترسی دائمی به اینترنت وجود ندارد، مناسب هستند. برخی از کاربران دوست دارند بدون وابستگی به اینترنت، مطالب خود را تایپ و ویرایش کنند. در این گونه مواقع نرم‌افزارهای تایپ آفلاین، بهترین انتخاب هستند. در ادامه مطلب، 3 برنامه معروف و کاربرای برای تایپ آفلاین را به شما معرفی می‌کنیم:

Microsoft Word

محال است با دنیای نوشتن و تایپ آشنا باشید و نرم‌افزار Word را نشناسید. Word قدیمی‌ترین و محبوب‌ترین نرم‌افزار تایپ آنلاین است که از طرف کمپانی مایکروسافت در دسترس کاربران قرار گرفته است. با این برنامه به راحتی می‌توانید تایپ کنید و مطالب خود را ویرایش و ذخیره‌سازی نمایید. در این برنامه امکان قرار دادن تصویر، جدول و… برای متن وجود دارد. کاربران می‌توانند از قابلیت بررسی گرامر و املاء برای رفع اشکالات متن خود استفاده کنند. با این برنامه می‌توان پس از تایپ، فایل‌ها را به صورت Word، PDF و… ذخیره و سپس با سایر کاربران به اشتراک گذاشت.

 

LibreOffice Writer

LibreOffice Writer، یکی دیگر از ابزارهای رایگان و آفلاین برای تایپ متون مختلف است. در این برنامه نیز مانند Word، امکان اضافه کردن تصویر و جدول به متن وجود دارد. این برنامه از نوع متن‌باز است؛ بنابراین به صورت مداوم به روز رسانی می‌شود و کاربران می‌توانند از جدیدترین امکانات آن استفاده کنند.

WPS Office

WPS Office به سبب شباهت خود با برنامه Word، توجه بسیاری از کاربران را به خود اختصاص داده است. این نرم‌افزار یک رابط کاربری ساده دارد و کار با آن بسیار آسان است. این برنامه امکان تایپ حرفه‌ای و افزودن جدول و تصاویر را برای کاربران فراهم کرده است. WPS Office از فرمت‌های مختلف پشتیبانی می‌کند؛ پس امکان باز کردن و یا ذخیره کردن این فایل با فرمت‌های مختلف وجود دارد.

Scrivener

Scrivener برای نویسندگانی که در حال نگارش یک متن طولانی و دشوار هستند، طراحی شده است. این نرم‌افزار علاوه بر ایجاد امکان تایپ برای کاربران، امکان نظم‌ دادن به نوشته‌های طولانی مانند داستان‌ها، نمایشنامه‌ها و کتاب را فراهم کرده است. علاوه بر نویسندگان، کاربران دیگری مانند دانشجویان، روزنامه نگاران و فیلمنامه نویسان نیز از برنامه حرفه‌ای Scrivener برای تایپ و نگارش متون خود استفاده می‌کنند.

Focus Writer

این نرم‌افزار (همان گونه که از نام آن پیداست) ابزار مفیدی برای تمرکز بر نوشتن است. Focus Writer برای کسانی که در هنگام تایپ و نگارش متون مختلف دچار حواس‌پرتی می‌شوند، مناسب است. این نرم‌افزار، ظاهری ساده و مینیمال دارد. در آن خبری از ابزارها و منوهای اضافی نیست. اجرای این برنامه در حالت تمام صفحه، سبب می‌شود که هیچ منو و ابزاری مزاحم نوشتن نشود. کاربران می‌توانند برای تایپ متن‌های خود، یک تایمر تنظیم کنند و سپس شروع به تایپ نمایند. در این نرم‌افزار می‌توان اهداف روزانه برای نوشتن (بر اساس ساعت و یا تعداد کلمه) تعریف کرد.

AbiWord

AbiWord برنامه‌ای سبک و کم‌حجم است که کاربران می‌توانند از آن برای تایپ به‌صورت آفلاین استفاده کنند. در این ابزار امکاناتی مانند تایپ، جستجو، جایگزینی، ذخیره‌سازی و… وجود دارد. AbiWord امکاناتی مانند قرار دادن تصویر، جدول، خط‌کش و… بر روی پروژه‌ها را دارد.

 

بهترین نرم‌افزارهای تایپ برای ویندوز

بسیاری از کاربران، امور تایپ خود را با یک سیستم کامپیوتری انجام می‌دهند. برای این دسته از کاربران، انتخاب بهترین نرم‌افزارهای تایپ برای ویندوز بسیار مهم است. معمولاً این ابزارها به صورت رایگان ارائه می‌شوند و با قابلیت‌های پیشرفته خود، به کاربران برای تایپ سریع و دقیق کمک می‌کنند. معروف‌ترین نوع این ابزارها عبارتند از:

  • Google Docs: ابزاری آنلاین و قدرتمند برای فعالیت همزمان چند کاربر بر روی یک سند متنی و ذخیره آن در فضای ابری
  • Microsoft Word: یک ابزار قدیمی و آشنا برای تایپ و نگارش متن با محبوبیت بسیار فراوان در میان کاربران خانگی
  • WPS Office Writer: دارای امکانات ویرایشی مانند Word و ارائه قالب‌های مختلف برای تایپ و اشتراک گذاری
  • Notepad++: ابزاری رایگان با پشتیبانی از زبان‌های مختلف برنامه نویسی و مناسب برای برنامه‌نویسان
  • Scrivener: نرم‌افزاری حرفه‌ای و تخصصی در دسترس نویسندگان برای نوشتن کتاب و متون طولانی
  • FocusWriter: نرم‌افزاری با قابلیت ایجاد تمرکز بر تایپ و نگارش متنوع و رفع حواس‌پرتی
  • Evernote: برنامه‌ای محبوب برای یادداشت‌برداری، ذخیره‌سازی و به اشتراک‌گذاری
  • AbiWord: یک ابزار سبک برای تایپ و ویرایش متن؛ دارای حجم کم و سرعت بالا

 

معرفی نرم‌افزارهای تایپ برای مک

نرم‌افزارهای تایپ برای مک‌، با سیستم اپل هماهنگی دارند. این برنامه‌ها علاوه بر طراحی کاربر پسند، امکان همگام‌سازی میان دستگاه‌های مختلف اپل را فراهم آورده‌اند. در ادامه مطلب، برخی از معروف‌ترین نوع این نرم‌افزارها را به شما معرفی می‌کنیم:

  • Bear: Bear با طراحی کاربر پسند خود، امکان نوشتن یادداشت، دسته‌بندی و سازمان‌دهی آن را برای کاربران فراهم می‌کند.
  • Notion: کاربران اپل، Notion را به عنوان یک نرم‌افزار چند منظوره برای مدیریت پروژه‌ها و همکاری تیمی می‌شناسند.
  • Evernote: Evernote یکی از بهترین نرم‌افزارها برای تایپ با قابلیت همگام‌سازی با دستگاه‌های مختلف اپل است.
  • Ulysses: Ulysses یک نرم‌افزار ساده برای تایپ با امکانات پیشرفته برای تایپیست‌ها و نویسندگان است.
  • Pages: Pages نرم‌افزار رسمی معرفی شده از سوی اپل برای تایپ و ویرایش اسناد در سیستم مک است.

البته به غیر از این نرم‌افزارها، می‌توان از سایر برنامه‌های معروف مانند Word، Google Docs، Scrivener، FocusWriter و Zoho Writer نیز برای تایپ و نگارش متن در این دستگاه‌ها استفاده کرد. (در قسمت‌های قبل، این برنامه‌ها را به شما معرفی کردیم.)

 

نرم‌افزارهای تایپ برای اندروید و iOS

تا چند دهه پیش، امکان تایپ فقط با سیستم‌های کامپیوتری برای کاربران فراهم بود. اما با پیشرفت‌های گسترده تکنولوژی، شاهد ابداع نرم‌افزارهای تایپ برای اندروید و iOS هستیم. با این برنامه‌ها در هر زمان و مکانی، می‌توان یک فایل متنی ایجاد کرد و شروع به تایپ آن نمود. این برنامه‌ها امکاناتی مانند ذخیره‌سازی، ویرایش، اشتراک‌گذاری و… دارند. برخی از معروف‌ترین نرم‌افزارهای تایپ برای اندروید و iOS عبارتند از:

  • :Word نرم‌افزار Word نه تنها برای کامپیوتر، بلکه برای اندروید و iOS نیز مناسب است. این برنامه محبوب، امکانات فراوانی برای تایپ و نوشتن دارد.
  • Google Docs: این ابزار تایپ آنلاین، برای کاربران اندروید و iOS طراحی شده و امکان نگارش و به اشتراک گذاری متون را فراهم آورده است.
  • Evernote: Evernote هر چند یک نرم‌افزار ساده است، اما به راحتی می‌توان از آن برای تایپ و سازماندهی متون مختلف استفاده کرد.
  • Notion: Notion به عنوان یک نرم‌افزار تایپ چند منظوره شناخته شده است. این ابزار برای نوشتن، یادداشت برداری و ویرایش متون مناسب است.
  • Ulysses: Ulysses ابزاری ساده و موثر برای تایپیست‌ها و نویسندگان است. این برنامه با iCloud هماهنگی بالایی دارد و تجربه نوشتن بدون حواس‌پرتی را برای کاربران ایجاد می‌کند.
  • :Google Keep کاربران Google Keep را به عنوان یک ‌نرم‌افزار ساده برای یادداشت‌برداری سریع و آسان در گوشی‌های موبایل می‌شناسند.
  • Bear: Bearبرنامه‌ای ساده و زیبا برای یادداشت برداری در اندروید و iOS است. با این برنامه می‌توان مقالات کوتاه نوشت و آن‌ها را ویرایش کرد.
  • WPS Office: WPS Office مجموعه‌ای از ابزارهای مختلف برای تایپ و ویرایش اسناد برای کاربران در اندروید و iOS است.
  • FocusWriter: کسانی که قصد دارند بدون حواس‌پرتی با گوشی موبایل خود تایپ کنند و متون طولانی بنویسند، می‌توانند از FocusWriter استفاده کنند.

 

نرم‌افزارهای تایپ سبک و ساده را میشناسید؟

بسیاری از کاربران، نرم افزارهای تایپ ساده و سبک را بیشتر می‌پسندند. این برنامه‌ها محیط ساده و مینیمالی دارند. بنابراین می‌توان با قدرت تمرکز بالا و بدون پرت شدن حواس، اقدام به تایپ و نگارش متون مختلف کرد. این برنامه‌ها پیچیدگی ابزارهای دیگر را ندارند و به نویسندگان کمک می‌کنند تا بدون هیچ دغدغه‌ای، تنها بر روی نوشتن تمرکز کنند. محبوب‌ترین نوع این نرم‌افزارها شامل Typora، FocusWriter و Simplenote هستند که در ادامه مطلب، توضیح کوتاهی پیرامون هر کدام ارائه می‌دهیم:

Typora

Typora یکی از ساده ترین ویرایشگرهای متن است. نویسندگان توسط آن می‌توانند با یک فرمت ساده، متن‌های خود را تایپ کنند. کاربرانی که به دنبال یک نرم‌افزار قدرتمند با محیط ساده برای تایپ هستند، می‌توانند از آن استفاده کنند.

FocusWriter

سادگی محیط نرم‌افزار FocusWriter، باعث افزایش قدرت تمرکز نویسندگان و تایپیست‌ها در هنگام تایپ و نویسندگی می‌شود. کاربران می‌توانند محیط این نرم‌افزار را بر اساس علاقه خود شخصی سازی کنند و سپس شروع به نوشتن نمایند.

Simplenote

Simplenote اپلیکیشنی ساده و کاربردی برای یادداشت‌برداری است. کاربران به راحتی و بدون پیچیدگی سایر نرم‌افزارها، می‌توانند متن‌های خود را تایپ و ذخیره کنند. امکان اشتراک‌گذاری متون با سایر کاربران نیز در این نرم‌افزار وجود دارد.

 

نرمافزارهای تایپ با قابلیت آسان به اشتراکگذاری فایلها

برای بسیاری از کاربران، قابلیت به اشترا‌گذاری آسان فایل‌های متنی اهمیت فراوانی دارد. خوشبختانه نرم‌افزارهای تایپ بسیار خوبی برای فعالیت تیمی و اشتراک‌گذاری آسان طراحی شده‌اند. معروف‌ترین نوع این برنامه‌ها، Google Docs است. چندین کاربر در محیط این برنامه می‌توانند به صورت تیمی بر روی یک متن کار کنند. در واقع هر کدام از کاربران، به راحتی می‌توانند تغییرات خود را بر روی فایل‌ها اعمال و سپس آن را ذخیره کنند. WPS Office و Dropbox Paper نیز دو نرم‌افزار کاربردی دیگری هستند که به سبب قابلیت اشتراک‌گذاری آسان فایل‌ها، توجه کاربران را به خود جلب کرده‌اند. این برنامه‌ها با پشتیبانی از فرمت‌های مختلف فایل، زمینه را برای تایپ، ویرایش و ذخیره‌سازی فایل‌ها ایجاد کرده‌اند. این برنامه‌ها بهترین انتخاب برای کار تیمی و حرفه‌ای در زمینه تایپ و نگارش به شمار می‌روند.

 

سخن پایانی

در نهایت باید گفت انتخاب بهترین نرم‌افزارهای تایپ به نیاز شما بستگی دارد. به عنوان مثال اگر به نرم‌افزارهای حرفه‌ای برای انجام کار تیمی نیاز دارید، Google Docs و Microsoft Word انتخاب بسیار خوبی هستند. اگر دوست دارید از یک نرم افزار با محیط کاربری ساده و راحت برای تایپ استفاده کنید، FocusWriter یا Typora را به شما پیشنهاد می‌کنیم. با این نرم‌افزارها به راحتی فایل‌های متنی خود را تایپ کنید و از تجربه نوشتن، لذت ببرید.

 

چه امتیازی به این مقاله می دهید؟

5/5 - (2 امتیاز)
>

دیدگاهتان را بنویسید