کاربرد مهارت‌های 7 گانه ICDL چیست؟! 10 فایده که برای ICDL می‌توان نام برد

کاربرد مهارت‌های 7 گانه ICDL چیست؟! 10 فایده که برای ICDL می‌توان نام برد

کاربرد مهارت‌های 7 گانه ICDL برای گروه‌های مختلف جامعه از جمله افراد شاغل، مادران خانه‌دار، و صاحبان کسب‌وکارهای کوچک بسیار متنوع است. به طوری‌که از کارایی ICDL به عنوان سواد رایانه یاد می کنند. این یکی از مهم‌ترین فواید و کاربردهای ICDL این است که به شغل خاص و حتی کشور خاصی محدود نشده ! از این مهارت می توان به منظور رشد فردی و یا اهداف شغلی استفاده نمود. کاربردهای اصلی رایانه بیشمار است. حتی افرادی که در سطوح مدیریتی مشغول به فعالیت هستند با تسلط کامل بر ICDL می توانند عملکرد سازمانی خود را بهبود دهند.

آموزش های بنیاد بین‌المللی ICDL

کاربرد مهارت‌های 7 گانه ICDL ارتقاء شغلی

وقتی صحبت از کسب درآمد می شود اولین چیزی که باید مدنظر قرار دهیم بی شک مسئله کسب مهارت جدید است. اگر شما در زمینه کامپیوتر یک فرد مبتدی هستید با یادگیری آن می توانید موقعیت شغلی خود را ارتقا دهید. به عنوان یک کارگر ساده می توانید از ICDL برای ایجاد فرصت های جدید در مشاغل اداری استفاده کنید. یا اینکه به عنوان یک مدیر و صاحب کسب و کار سنتی محلی می توانید به کمک کارایی ICDL  کسب و کار خود را توسعه دهید. البته مهارت‌های ICDL در شرکت‌های فناوری اطلاعات نه تنها به عنوان یک مهارت عادی برای مدیران و کارمندان ارشد محسوب می گردد بلکه حتی برای کارمندان ساده و کارپردازان این شرکت‌ها نیز ضرورت دارد. برای همین است که از ICDL به عنوان مهم ترین نوع گواهینامه مهارت کامپیوتر یاد می کنند.

فایده ICDL برای افراد شاغل

اگر بخواهم به فواید ICDL برای اشتغال اشاره کنم باید گفت که بهبود فرصت های کسب و کار برای افراد شاغل و همچنین ارائه ICDL به عنوان رکن اصلی استخدام در ارگان های رسمی جزو مهم ترین کاربردهای ICDL برای پیدا کردن شغل می باشد.حتی می توان به استفاده از این مهارت برای راه اندازی کسب و کار خانگی اشاره کرد.

بهبود بازاریابی دیجیتال

کاربردهای ICDL به‌ویژه در زمینه اینترنت و ارتباطات؛ صاحبان کسب‌وکارهای کوچک را قادر می‌سازد تا کسب و کار سنتی خود را دیجیتالی کرده همچنین باعث می شود افراد بتوانند با مشتریان خرده فروشی خودشان به‌صورت آنلاین ارتباط برقرار کنند. به‌عنوان مثال، صاحبان کسب و کارهای کوچک می‌توانند از ایمیل و شبکه‌های اجتماعی برای معرفی محصولات یا خدمات استفاده کنند. کارمندان شاغل در واحد های صنفی بزرگ و حتی صاحبان شرکت ها و کارخانه‌جات بزرگ برای کار با پلتفرم هایی مانند CRM , ERP ملزم هستند تا بر مهارت های هفت گانه موجود در استاندارد ICDL به طور کامل مسلط باشند.

بهبود مدیریت مالی و اداری

فروشگاه های بزرگ معمولا به سیستم های حسابداری پیشرفته نیاز دارد. اما فروشگاه‌های کوچک و کسب و کارهای خانگی می‌توانند با نرم‌افزارهای Excel یا Access، حساب‌ها و موجودی‌های خود را مدیریت کنند. این مهارت‌ها به صرفه‌جویی در هزینه‌های استخدام نیروهای اضافی نیز کمک می‌کند.

کاربرد مهارت‌های 7 گانه ICDL در حسابداریاین را فراموش نکنید که فراگیری و استفاده از مهارت‌های ICDL یکی از مهم ترین گام ها در زمینه دیجیتالی کردن کسب و کارهای سنتی

است. آن دسته از بنگاه های اقتصادی که کسب و کار سنتی و محلی دارند با کمک فناوری های رایانه  می توانند حرفه ی خود را به بازار گسترده تر از پیرامون خود، معرفی نمایند.</p>

اهمیت ICDL برای کارمندان اداری

تسلط بر مهارت‌های ICDL به کارمندان کمک می‌کند تا به‌طور مؤثری با نرم‌افزارهای کاربردی اداری مانند Word و Excel کار کرده و علاوه بر ساماندهی اطلاعات ؛ گزارش ها و مستندات دقیق را ارائه کنند. برای مثال، یک منشی اداری می‌تواند با استفاده از مهارت های اکسل، برنامه‌های زمانی و صورت‌های مالی را به طور دقیق و کامل تنظیم نموده و به مدیر ارائه نماید. البته این را در نظر داشته باشید که شرکت در دوره آموزشی و گرفتن مدرک شغلی ICDL یکی از شرط های اصلی استخدام در مراکز معتبر است.

مادران خانه‌دار

مهارت رایانه ای در قالب استانداردهای جهانی دوره آموزشی ICDL برای افراد شاغل مفید و ضروری است. همچنین برای مادران خانه دار نیز کاربرد دارد. افراد خانه‌دار از طریق ICDL  می توانند در خانه درامد زایی نموده و یا به رشد و توسعه فرزندان خود کمک کنند.

آموزش فرزندان:

مادرانی که مهارت‌های ICDL جهانی را دارند، می‌توانند از نرم‌افزارهای آموزشی در راستای کمک به یادگیری فرزندان استفاده کنند. مثلاً می‌توانند با استفاده از نرم‌افزار PowerPoint مطالب آموزشی را برای کودکان طراحی کرده یا از اینترنت منابع کمک آموزشی مناسب را پیدا کنند.

مدیریت امور خانه

آشنایی با مفاهیمی مانند جستجوی آنلاین، کار با فروشگاه‌های اینترنتی و استفاده از ابزارهای مالی دیجیتال ؛از کارهای روزمره مربوط به امور منزل مانند خرید ها را تسهیل می کند.